Fylking’s Glas er et lille glasværksted og galleri, hvor vi laver glas i vores frie tid. Her laver vi fusionsglas med stærke farver og finurlige motiver, der kalder på glæde og humor, men vi laver også glas i rolige farver med en eftertænksomhed, der byder på tur til dybere sindelag. 

Vi bruger materialer fra Bullseye og alle større emner er graveret med signatur. Alt er håndlavet fra bunden og det meste er unika, hvor der godt kan være lighed i farve, form eller motiv. 

Vi nyder vores samvær og fælles fordybelse, hvor vi oplever flere former for nærhed og hvor der hele tiden pustes nyt liv i legen - og ny leg i livet.


Sonja
 

Jeg har arbejdet med flere forskellige materialer, men tiltrækkes nu mest af glasset og de muligheder samt udfordringer det giver. Jeg arbejder spontant og eksperimenterende eller søger at gengive et bestemt motiv, en følelse eller en idé. Jeg inspireres af livet i og omkring mig og fascineres bl.a. af de indre faser i den skabende proces. I glasset reflekteres forskellige emner, der nogle gange lægger op til, at skrive tekst ind i glasset eller skrible videre på papir.

Jeg er uddannet kunstterapeut på Institut for Kunstterapi i 2000

 

Hans

Jeg nyder de farver, former og muligheder der findes i både arbejdsproces og resultat. Den eksperimenterende arbejdsform fascinerer mig og jeg inspireres oftest i nuet, når jeg har materialet

i hænderne og sammensætter nye kompositioner der godt kan rumme lidt galskab. Jeg er glad for at sammensætte farver, former og mønstre der sammen kan give et luftigt eller fortættet udtryk - og jeg syntes det er sjovt og udfordrende at skabe lidt orden i dét der umiddelbart ligner kaos, når jeg begynder.

 

Vores udstillinger og andet godt
Deltagelse ved Ny Nordisk Jul Kunsthåndværkermarked 2015+16
Åbent Atelier Næstved 2015 
Oplæg ved Næstved Sygehus generalforsamling 2014
Udstilling i Kunstforeningen Næstved Sygehus 2014
Separat udstilling på Smålandshavets Kursus Center 2013
Social Kunst del 1 og 2 ført ud i livet og verden 2012-15
Besøg af B&W Kunstforening 2012 
Salg fra Næstved Kunstforenings butik 2011+12
Næstved Museums Kunsthåndværkermarked 2010-12
Skiftende udstillinger af enkelte glasting Smålandshavet Kursus Center 2011-15
Åbent Atelier Næstved 2009-11
Næstved hovedbibliotek 2010
Kongsgårdens Julemarked 2008
Opstart af kreativ tænketank Mellow Yellow 2008